Information

Rasmus Brønnum, Arkitekt MAA

 

Dette er min videndelende opslagstavle til brug for opsamling og perspektivering af egne interresser, nysgerrighed og undersøgelse indenfor Arkitektur, Design og Digitalisering. Der er ca. 10.000 besøgende hver uge (april 2012), så har du selv den mindste kommentar med spørgsmål, tillæg eller udfordring så vil det med sikkerhed være til stor gavn for alle besøgende – Læs et interview jeg gav til Arkitektur Magasinet i maj, 2009.

- Ud over mit helt normale arbejde som ansat arkitekt er jeg fast medlem af tidsskriftet ‘ARKITEKTEN’s Redaktionsudvalg (sept. 2010 – nu), og har løbende været tilknyttet gæsteskribent på Copenhagen X bloggen, Den Bæredygtige By og på DAC bloggen Sustainable Cities. I foråret 2009 blev jeg inviteret til at sidde med i Arkitektforenings Medieudvalg hvor vi havde som kommissorium at udarbejde Arkitektforeningens fremtidige mediestrategi mht. trykte medie og digitale platform. Fra 2011 har jeg været en del af Arkitektforeningens Lokalledelse i Aarhus.

ArkitekturM_interview_forside

- Læs interview i ArkitekturM – maj 2009

MS123

effektlll

EFFEKT

(2009- ) Effekt Arkitekter

cfmoller

(2005- 2009) Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S

Indvolveret i både Konkurrence/udvikling og projektering/sagsstyring. Speciele interresseområder er bla. diskussionen omkring den digitale arkitektfaglighed – 2D/3D/4D, arkitektonisk proces i forhold til CAD, og social innovation/ vidensdeling, kvalitetssikring (som proces) og miljørigtige projekterings tiltag.

reformmm

(2003- 2005) ReForm Arkitekter

Startede selvstændig virksomhed med 3 studiekammerater: Jesper Reiter, Nicolas Gregersen og Peter Wedell-Wedellsborg. Valgte at udtræde efter 3 år.

afgang

(1996- 2003) Kunstakademiets Arkitektskole

Under mit basisforløb på afdeling 3E havde jeg Johnny Svendborg (2 år). Herefter Peter Bjerrum (4½ år) og blev her tilknyttet forskningsprojektet “PROJEKT 2 – RUMMETS KONSTRUKTION”. Tilknyttede vejledere var Thomas Ryborg Jørgensen, Anna Müller og Kasper Nefer Olsen (idehistoriker).

Hertil kommer en interesse for stadig udvikling af arkitekters evne til at diskutere rummet som genstandsløst – alt det som arkitekturen ikke er! 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: