Rasmus_Brønnum

BLOGGEN ER FLYTTET HJEMMEFRA

New Blog on the Kid

Heldigvis sker der lidt ændringer fra tid til anden. Og efter 5 år her på adressen har jeg fået en invitation fra Arkitektens Forlag om at flytte mit blogvirke over til deres nye Blogportal hvor jeg her har opfordret til at jeg – samt andre bloggere – vil få hver vores blogside, så får en grad af personlighed i forhold til hvem afsenderen er. LINK TIL MIN NYE BLOG. Der er sikkert nogen som er bange for at jeg fra nu af kun vil gå klædt i sort, skrive meterlange indlæg af bar tekst uden ét ENESTE billede og kun dyrke æstetikken til fordel for den komiske vinkel. Dette vil ikke være tilfældet. Jeg vil forsætte med at spilde det som passerer mine tankers nethinde, og stadig arbejde på at udvide det faglige spektre.

Web bider Print

Arkitektens Forlag er kendt af fleste for de mange og gennemførte bog- og tidsskriftsudgivelser. Forlaget er et historisk og virkelig spændende sted som konstant sammenfatter, opsamler og giver form til fagets viden og udvikling. Men med ‘the World Wide Web’ har vi fået langt større hastigheder, mere bottom-up på videndelingen, mere humor, mere dagligdag, mere af det ‘korte’ som omkredser og [forhåbentligt] favner det ‘dybe’. Og det er med alle disse nye ‘knapper’ at vi [ja, vi er flere bloggere] håber på at vi også ligge kan finde branchens hellige gral frem: ‘dialogen’. Og det kan her være mellem både mellem læser, redaktør, ansat som leder, de utallige faglige bidragydere, men også mellem det trykte medie og Webmediet. Vi byder Arkitektens Forlag velkommen i ‘Fremtiden’ :)

“Hvad nu med alle de gode gamle indlæg?”

De indlæg som allerede findes er stadig en vigtig del af mit eget arkiv, og det vil selvfølgelig blive lige præcis her. Du vil altid kunne søge og google dig frem til den gode gamle viden.

RSS og ‘FOLLOW’ funktiner

Der udvikles stadig på hele portalens udtryk og tekniske muligheder, så frygt ikke hvis der bliver ’shufflet’ lidt rundt med tingene i den nærmeste fremtid. Du finder det nye RSS-link i sidekolonen hvis det er noget du bruger [direkte link] og der vil snart være en ‘nyhedsbrev-service’ som du ligeledes kan abonnere på. Jeg sørger for at sende mails ud til de af jer som allerede er tilmeldt min ‘follow’ service, så ingen bliver efterladt.

Føler du dig lost og svimmel og den nye omlægning, så husk at du stadig kan få ‘hints’ om nye indlæg fra min Facebook Side.

 

Reply