Louis-Brønnum-Kristensen

New kid on the Blog

Louis Brønnum Kristensen

Man skal huske at fejre [og nyde] sine sejre, og med en lille ny søn samt en kæreste der tog afgang fra arkitektskolen kun 10 dage [!] før selve fødslen valgte jeg at trække stikket og nyde familieudvidelsen 100%. Så der har måske ikke været så mange nye indlæg den sidste tid, men tankevirksomheden har jeg ikke kunne sætte på stand-by.

Spændende ændringer efter sommerferien
En af de ting som jeg har brugt lidt tid på i den sidste periode er planlægning af et nyt spændende arkiblog-samarbejde som skal starte op her efter sommerferien. Efter 5 år hvor jeg har øvet mig på spontant at selvantænde mine overvejelser, holdninger og undren, så glæder jeg mig til at se og deltage i et nyt tiltag for vores faglighed, og arkitektur generelt. 

2 Replies

 1. Kasper Munk Svar

  Congrats Rasmus! Godt gået af kæresten – nyd det nu!
  Vi venter med spænding på nye selvantændinger:-)

  Cheers
  Kasper

 2. henning thomsen Svar

  Hej brønnum, tillykke med the kid og hele balladen. lyder spændende med ændrunger efter sommer – jeg holder øje 😉

Reply