Download Ph.d.: “Paradokser i byggeriets tidlige faser” [Flemming Overgaard]

Viden til arkitektstanden
Som tidligere lovet så har jeg presset på for at få Flemming Overgaards [Koark.dk] meget medieomtalte 337 siders KADK Ph.d: “Paradokser i byggeriets tidlige faser” [tidligere omtale] lagt online til fri download. Og jeg håber at det vil være en inspiration for alle andre Ph.d. studerende at også de vil slippe deres viden ‘fri’ til gavn for alle professionelle som gerne vil blive klogere end det som en serie af avisartikel kan favne. - LINK TIL PH.D DOWNLOAD

 

 

 

Læs også Jane Sandberg, direktør i Akademisk Arkitektforening, seneste indlæg i Politiken Søndag d. 17.06.2012:

 

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: