clement-direkte-bjarke-ingels

Bjarke underviser i Clement Direkte [DR1]

Serviet arkitektur

Selvom de fleste arkitekter med sikkerhed ville Ăžnske at alle landets borgere fik undervisning i hvordan den arkitektoniske proces egentlig foregĂ„r, sĂ„ er det ikke sĂ„ ofte at det sker. Og nĂ„r nu arkitekter tegner mere end de taler [for de flestes vedkommende] hvorfor sĂ„ ikke lade det foregĂ„ pĂ„ en stor “serviet”. Bjarke Ingels fik muligheden med 15 minutters taletid i Clement Direkte pĂ„ DR1, her til aften. Og det var, vel og mĂŠrke, taletid i et omfang der aldrig er set i et studie med Clement, som nĂŠrmest bare stĂ„r og stammer. Bjarke fĂžrer pennen konceptuelt, enkelt, og ganske programmatisk – noget familien Danmark kan forstĂ„…nĂ„r der nu kun er 15 minutter:)

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. Bo Kalvslund Svar

  Det gjorde han da meget godt..

  Som Mikkel Frost sagde engang ved Ă„bningen af en udstilling om arkitekturtegning : “Dem der tegner idĂ©erne ved et mĂžde – det er dem der lyttes til..”

  Flot video Big har om projektet pÄ deres hjemmeside: http://www.big.dk/projects/w57/
  (Sidste slide)

  Der kan man rigtig se hvordan formen viger og giver plads til huset bagved ..

 2. Lene Svar

  “Kun 15 minutter” Rasmus? Det er lĂŠngere tid end statsministeren fĂ„r til at forklare finansloven. Et helt kvarter til at anskueliggĂžre et super-banalt projekt og sĂ„ lykkes det alligevel ikke helt. MĂ„ske var tidsrĂžveren namedropperiet og alle anekdoterne, som skulle gĂžre projektet mere interessant end det er. Hvad gik “rygklapperiet” til slut ud pĂ„? Er de venner privat? Og hvad med Bjarke Ingels’ high-five til en medbragt sekundant pĂ„ vej ud af studiet? MĂŠhĂŠ-Clement og Bulder-Bjarke. GĂžg og Gokke. Slapstick for lincenspengene.

 3. Lars Svar

  Helt enig Lene. Mon ikke Mr. Big havde brug for lidt god publicity oven pÄ den lidt dÄrlige stemning Weekendavisen skabte med deres artikel om Big forleden?!

Reply