OMA/Progress – The Bank [Ellen van Loon, OMA partner]


[brightcove vid=1312747552001&exp3=590004959001&surl=http://c.brightcove.com/services&pubid=10190167001&pk=AQ~~,AAAAAl9hm9k~,QwAR_aL7NC-yM0QT_BBsCZUtwU7_kcGT&w=640&h=360]

‘OMA/Progress’ udstillingen på the Barbican Gallery i London er netop sluttet. Og det har været en af de helt store omtalte archi events i 2011. Jeg har desværre ikke kunne se om den rejser videre, eller hvor det vil blive [DAC eller AND?]

Stort set alle OMA’s partnere har nået at afholde timelange forelæsninger [se alle links nederst i indlægget]. Og som den sidste blev det så OMA partner, Ellen van Loon som fortæller om OMA’s første – nyligt afsluttede projekt – i London, the Bank – Rothschild Bank Headquarters (21.000 m2). Ellen van Loon har tidligere stået for utallige OMA projekter. Bla. Bryghusprojektet i København, Casa de Musica i Porto, og den Hollandske Ambassade i Berlin.

Se de tidligere OMA forelæsninger på the Barbican Gallery:
1.David Gianotten – OMA, On Speed in Architecture
2. Victor-van-der-Chijs – OMA, on Prudence
3. Rem Koolhaas – OMA, On Progress
4. Alle OMA partnere – OMA, Show and Tell
5. Reinier de Graaf – OMA, On London 

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: