AARHUS URBAN LAB – "Gang i Aarhus" [AAA, nov. 2011]

“Det som falder mig ind nĂĽr man gĂĽr rundt i Aarhus – den by Europa hvor der er den højeste koncentration af kreative virksomheder – sĂĽ kan man ikke se det. Der sker ikke en hel masse i gaden. […] Men der er initiativer og der er et potentiale, men det er som om det ikke rigtigt bliver foldet ud i byen.” Louise Heebøll, Aarhus Urban Lab

Kan midlertidig arkitektur vĂŚre med til at udvikle byen? – Og hvad krĂŚver det? Det var omdrejningspunktet i AARHUS URBAN LABs debatforelĂŚsning.

GANG I AARHUS?
Den 23. november 2011 inviterede Aarhus Urban Lab – et semesterforløb pĂĽ Arkitektskolen Aarhus – Københavns Stadsarkitekt Tina Saaby til Aarhus for at fortĂŚlle om hvordan man i Københavns Kommune arbejder aktivt med midlertidighed som strategisk redskab i byudviklingen. Ud over Tina fortalte Hugo Prestegaard, konsulent i Kbh’s Teknik- og Miljøforvaltning, om 3 kommunale forvaltningers i Københavns initiativ, “Gang i København”.


Test af billigt videokamera
I forbindelse med forelĂŚsningen, og Arkitektforeningens medlemmers interesse i dagens emne, sĂĽ jeg mit snit til at parallelteste det videokamera jeg indkøbte til Arkitektforeningen – se tidligere indlĂŚg. AAA skolens udstyr er forfĂŚrdeligt forĂŚldet, men det arbejder de pĂĽ. Nu var lyset slukket i salen fra start, sĂĽ et bedste indtryk af kameraet fĂĽr man i den afsluttende paneldebat. Lysstyrken kan man dog arbejde pĂĽ at tweeke en smule. Men det viser hvor langt man kan komme med et forholdvis billigt kamera til en samlet pris der ligger under 4.000 kroner… med eksterne lydindgang. Lyden er altafgørende! 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply