michael-christensen

Arkitektens Hjem #13: Michael Christensen

Det var en fin – meget hvid – helstøbt udsendelse om Michael Christensen hjem og tegnestue, CCO – Christensen & Co. En udsendelse der fik sendt et rent, og bæredygtigt budskab om hvor tegnestuen har lagt sit fokus. Michael er et inspirerende eksempel på at det [også] kan give mening at opbygge sin erfaringsbase, for først senere, at sætte egne sejl med en meget klar og personlig vision.

Se udsendelsen her

– Se tidligere udsendelser nedenfor:

#1 Nils Holscher, #2 Anna Maria Indrio, #3 Claus Bonderup, #4 Chris Thurlbourne, #5 Jens Thomas Arnfred, #6 Tage Lyneborg, #7 – Mette og Martin Wienberg, #8 Jan Søndergaard, #9 Lene Tranberg, #10 Kim Herfort , #11 Knud Holscher, #12 Nini Leimand


 

0 Replies

  1. Bo Kalvslund Svar

    Meget hvidt ja :) – og dermed meget lyst. Hvis man ellers tænker på det mørke ydre så er det en fantastisk kontrast de har skabt med deres nye indretning.
    En rigtig inspirerende udsendelse med en dygtig arkitekt der har fået fat i det bæredygtige design og tankegang.
    Idéen med kælderen og lysskaktene er hermed købt..

Reply