screenshot222

Nyt Socioøkonomisk Københavnerkort

Nyt interaktiv kort for planlĂŚggere mf.

Københavns Kommune stĂĽr bag et nyt online interaktivt ‘Socioøkonomisk Københavnerkort’. Her kan du se byen opdelt i 396 delomrĂĽder (roder), og fĂĽ info omkring hver af dem ud fra parametre som fx.  indkomst, uddannelse, tilknytning til arbejdsmarkedet, antal boligareal pr. person osv. Men kortet indeholder ogsĂĽ en historik af data hvor man kan følge udviklingen tilbage fra 1995, og pĂĽ den mĂĽde fĂĽ en fornemmelse af den sociale og økonomiske udvikling for hver bydel.

Københavns kommune har udviklet kortet for bedre at kunne se kommunen i et større perspektiv, nĂĽr der skal trĂŚffes politiske beslutninger om eksempelvis byfornyelser og kvarterløft. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply