2014-12-07 20-15-07

GUIDE TO SUSTAINIA [pdf]

 

“If you want to build a ship, don’t drum up people to collect wood and don’t assign them tasks and work, but rather teach them to long for the endless immensity of the sea.”

Antoine de Saint ExupĂŠry

This is how we could live in 2020
Hvis du som arkitekt ikke allerede følger udgivelser og debatter fra tĂŚnketanken og ugebrevet Mandag Morgen, sĂĽ var det mĂĽske noget. De er allerede en vigtig medspiller i vĂŚkst- og klimadebatten, og gør et godt stykke arbejde for at inddrage arkitekternes allerede eksisterende engagement. I oktoberkunne man finde en gratis sĂŚrudgivelse – ‘Guide to Sustainia’ [77 s. Pdf] – der tegner et roadmap for en ny bĂŚredygtig livsstil.

SĂĽ hvem stĂĽr bag de gode rĂĽd?
Som arkitekt sĂŚtter man mere end stor pris pĂĽ deres evne til at formidle og nĂĽ ud til beslutningstagere og andre mediers meningsdannere. Men jeg synes at de gør det svĂŚrt at gennemskue hvem der egentlig er ophavsmĂŚndene til de mange gode rĂĽd. Men allerede i første kapitel lĂŚrer man at der stĂĽr stĂŚrke krĂŚfter bag, som alle er samlet i den uafhĂŚngige dansk/globale alliance GGL – Green Growth Leaders [pĂĽ initiativ af Mandag Morgen, Københavns Kommune, DONG Energy og Realdania], der med sit kommunikationsprojekt, Project Green Light stĂĽr bag selve udgivelsen af ‘Guide to Sustainia’.

Ud over de mange internationale firmaer der støtter op om projektet, sü har de ogsü samlet en sammensat en gruppe af rüdgivere og kommunikationseksperter, hvor Bjarke Ingels fra BIG Architects glÌdeligt er iblandt.

Firmaer i alliancen:
General Electric / Microsoft / DONG Energy / CISCO / DNV, Det Norske Veritas / Philips Lighting / SAS Scandinavian Airlines / Knoll / Tetra Pak / InterfaceFLOR / IKEA / TetraPak / VELUX / DONG Energy / DNV, Det Norske Veritas


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply