Alex Roman & Magic Bullet Looks 2.0 [Red Giant]


Billede: LookBuilder – Magic Bullet Looks & PhotoLooks stand-alone applikation.

Alex Roman – ‘The Third & The Seventh’
Her i efterĂ„ret har jeg brugt en del tid pĂ„ at udforske de mange muligheder med Adobe After Effect CS5 [“Photoshop for film”] – mange har det allerede liggende som en del af deres Adobe CS pakken. Men som sĂ„ ofte har arkitekterne ikke altid tid til at fĂ„ leget lidt med det. Hvis man ikke allerede laver lidt film eller animationer…sĂ„ fĂ„r man helt sikkert lyst til det efter man har set hvor mange muligheder programmet giver en. En god start med AE er lidt Lynda undervisning.

Men Ă„rsagen til at jeg selv gik i gang AE var Alex Romans, efterhĂ„nden, verdenskendte 3d animationer – fx. den 12 minutter lange show-reel-agtige film, The Third & The Seventh fra 2009 [gense den sidst i indlĂŠgget]. Og man er ikke tvivl om at post-produktionen har en stor del af ĂŠren [se bare hans ‘Compositing Breakdown’ af filmen nedenfor].

…Og her den fĂŠrdige version der efterhĂ„nden er set tĂŠt pĂ„ 1 million gange!

PhotoLooks og Workflow
I forbindelse med sine film skriver Alex Roman, at han har bruger 3dsmax, Vray, Adobe AfterEffects and Adobe Premiere. Men i hans 15 minutters warp-speed making-of [se den nedenfor] film af hans Louis Kahn Exeter Library film, bemĂŠrker man at han har et meget interessant og intuitivt workflow med endnu et stykke software – et plugin fra Red Giant kaldet Magic Bullet Looks. Og efter at jeg har brugt lidt tid med plugin’et er jeg sikker pĂ„ at det absolut [ogsĂ„] er noget for arkitekterne. Why not!

– Se den fĂŠrdige filmversion af ‘Exeter Library’

Workflow mellem Photoshop/After Effects/Premiere/Final Cut Pro
De fleste af Magic Bullets plug-ins kĂžrer i de typiske programmer: Magic Bullet Looks 2.0 i Premiere, After Effects, Final Cut Pro, Apple Motion og Sony Vegas. Og med Magic Bullet PhotoLooks 1.5 er der Ă„bnet op i Photoshop og Lightroom. Alt redigering Ă„bnes lynhurtigt i en stand-alone applikation [LookBuilder], og fĂžres efterfĂžlgende tilbage i ‘host programmet’. MBL er tĂŠnkt som en ‘Ă„ben modifier’ [filter] du altid kan gĂ„ tilbage og tweeke dine indstillingerne i. Men sĂ„ snart man har opsat et ‘look’ i MBL’s node-baserede interface kan det tweekes direkte indefra fx. After Effects UI. I Photoshop krĂŠver det dog at man fĂžrst opretter et ‘Smart Object’ [se film her nedenfor].

Alt i alt kan Red Giants plug-in serie betyde at alle dine opsÊtninger kan [gen]bruges pÄ tvÊrs af dine software pakker. Og gÄr man fÞrst gÄr i gang med Magic Bullet Looks og PhotoLooks, sÄ vil det sikkert blive en fast del af alle dine post-produktioner. Og det kan man ikke klage over.
Alle Red Giants produkter kan kĂžbes enkeltvis, eller i stĂžrre pakkelĂžsninger som f.eks. Magic Bullet Suite der indeholder bĂ„de Looks og PhotoLooks mm. […og der findes en fin 111 Mb version a Magic Bullet Suite 11 ‘derude’]


Red Giant TV har lavet en meget cool indie-film filmet med DSLR  kameraer, der viser hvordan deres software har indflydelse pĂ„ historien. Se filmen ‘Plot Device’ og behind the scenes.

Jeg har samlet en hÄndfuld film som overordnet gennemgÄr hvordan Magic Bullet Looks & PhotoLooks fungerer:

http://vimeo.com/10179921 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply