INNOSITE.dk + Graham Hill [TreeHugger.com] – DAC d.21. nov.

Seminar og lancering på DAC
Der er en ny kommende innovationsplatform på vej til arkitekterne, som knytter aktører med behov for innovation sammen med dem, der har de gode idéer. Det er helt sikkert værd at holde øje med. Under navnet Innosite.dk vil platformen blive lanceret den 21. november på DAC hvor ingen mindre end Graham Hill, der er grundlæggeren af det innovative webforum TreeHugger.com – et af internettets grønneste innovative fremstød, og initiativtager til onlinekampagnen LifeEdited. Graham vil udfolde sine erfaringer med potentialerne i at benytte åben innovation og online kampagner i udviklingen af det byggede miljø ud fra sine egne erfaringer med at åbne op for den arkitektoniske udviklingsproces.

http://youtu.be/kST7oSmvvyg

Hvis du allerede er nysgerrig så kan det anbefales at se denne paneldiskussion hvor Graham Hill deltager: “The role of media and film in advancing solutions for our planet”

Dato: 21. november 2011 / Tid: kl. 9-13 / Sted: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, Kbh. K / Pris: Gratis / Tilmelding nødvendig via dette link Program (pdf)

Øvre deltagere:

• Innovationschef Martin Ertl fra det internationale firma Bombardier, der udvikler intelligente transportmidler. Ertl sætter fokus på det industrielle perspektiv inden for innovation med interessante syn på og erfaringer omkring det at planlægge og bruge en åben innovationsplatform.

GI (Grundejernes Investeringsfond) der med spørgsmålet: “Vis os hvordan vi skaber bedre livsvilkår i det eksisterende byggeri” er de første til at bruge Innosite til at skabe en åben udviklingsproces, hvor alle kan komme med forslag, idéer og input til de udfordringer, lejere og udlejere kan opleve i deres etagebolig. Der er kontante præmier til vinderne med de bedste forslag.

• Giordano Koch fra den tyske innovationsvirksomhed Hyve, der står bag udviklingen af Innosite.dk og har stor erfaring med at udvikle online platforme for idégenerering og innovation.

http://vimeo.com/16629079 

Reply