Tryghedsgruppen vil have dine [og Bjarkes] ideer

Det var Tryghedsgruppen der startede…
…og Bjarke Ingels der støttede op ved at deltage i den ‘glatte’ tv-reklame [som er den mĂĽde welovepeople.dk synes at danskerne bedst fordøjer nye ideer pĂĽ]. Flere steder hedder det at “verdenskendt dansk arkitekt vil gøre motion til en leg”, som fx i Politiken. Arkitektbranchen kigger op fra skĂŚrmene og siger at “hvad nyt er der lige i det”. Men sandheden er at det ER noget nyt hver gang man evner at vĂŚkke danskerne interesse. Og jeg synes at den 10 minutter lange dokumentar gør et godt stykke arbejde. Fremtidens brugere skal jo ogsĂĽ lĂŚre at stille nye krav til fremtidens byrum. Bjarke har indtil videre lagt ud med 11 forslag til mere leg byrummet.

Tryghedsgruppen bestür af Tryg Forsikring A/S,  Nordea Liv & Pension og livsforsikringsselskab A/S, og de har [ud fra et egentligt økonomisk synspunkt?] besluttet sig for at hjÌlpe de over 1.000.000 danskere der gerne vil dyrke mere motion, men gerne sü at det blev lettere og lidt sjovere. Og professionelle som de er, sü er der nu opsat en Facebook gruppe hvor alle kan spÌde til med ideer, som alle er med i en større konkurrence. IdÊ med flest stemmer vinder. Og der efterhünden en del at vÌlge imellem.

Jeg har lige set at brugeren Steen Heftholm fra Fredrikshavn har lagt en idĂŠ op pĂĽ Facebook siden, om at importere Traveling Rings til Danmark, som et ‘voksent’ alternativ til de legepladsagtige trĂŚningsredskaber vi ser vokse frem rundt i parkerne. Det kunne jeg godt lokkes til at prøve…i et busstoppe sted!!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply