Nyheder i den kommende Adobe CS6 pakke

Adobe CS6 nyheder
Den nye Adobe CS6 pakke er lige om hjørnet. På den netop afholdte Adobe MAX 2011 konference løftede Adobe’s udviklingsafdeling sløret for nogle af de nyheder som vi kan forvente at se i Photoshop, InDesign, After Effects, Premiere og Flash. Og man kan se flere videoer i deres 2011 Sneak Peeks sektion.

Der er specielt en nyhed som medierne var hurtige til at opfange: Image Deblurring i Photoshop CS6. En ny filterfunktion der bruger samme tankesæt som i camera tracking. Det back-tracker simpelthen den måde du rystede dit kamera og koordinerer rystelser så de ligger ensartet (=skarpe). Og det ser ud til at virke…ret godt!.
En anden nyhed indenfor filmredigering er Video Meshes der kan ‘fremtrylle’ et 3D miljø ud fra en 2D film. Det er også interessant at se en mere generelt mere intelligent Local Layer Ordering i alle applikationer, hvor man kan flette lag frem for et mere statisk valg mellem at ligge “øverst” eller “nederst”.  After Effects får en fast Motion Stabilizer funktion til lidt for håndholdt videoer. Andre nyheder er Liquid Layot i InDesign der kan hjælpe med at lave layouts til fx. iPads mulighed for layouts der kan roteres; en ny intelligent visuel søgefunktion, Pixel Nuggets; En ny automatisk film synkroniserings funktion

Reply