OMA/Progress udstilling i London

“After decades of extreme architectural shapes we try to do buildings that are slightly less exhibitionistic, and we are even thinking that if we – like medicines – abandon the patentet medicine and [instead] could go into generics and do neutral [copyright-free] buildings in a new way.”– Rem Koolhaas

Dezeen og Metalocus har været så flinke at lave video introduktioner til en netop åbnet mega udstilling på the Barbican Gallery  i London – ‘OMA/Progress’. Udstillingen er et indblik i ALT hvad der er kommet ud af mr. Koolhaas og Co., og vil køre frem til d. 19. februar 2012. I interviewene nedenfor får man en vished om, at der nok skal bruges et par DAGE på at undersøge de enorme mængder af tilgængeligt data. For OMA handler mindst ligeså meget [hvis ikke mere?] om information i det tænkte/skrevne, som i det billedligt æstetiske.


http://vimeo.com/30143715 

Reply