Bartlett School of Architecture – Year one presentations

PrĂŚsentation af et skoleĂĽr…pĂĽ den sjove mĂĽde!
Det her er den bedste prÌsentation af skoleprojekter jeg har set. Man kan altid diskutere om ikke en fysisk udstilling skulle vÌre bedre, men det her lever lÌngere og har potentiale til at nü ud over landegrÌnserne. Det er alt sammen første ürs projekter fra Bartlett School of Architecture ürgang 2011. Og ud over den animeret film [nedenfor] der meget kreativt befolker de forskellige tegninger+modeller, og en lexy musikvideo-agtige film [nederst], sü er det ogsü enkelt videoprÌsentationer af ürets forløb fra hver af de studerende.

Og her en mere personlig film fra en af de studerende…

Bartlett 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply