JDS Architects med ny video introduktion

http://vimeo.com/26004954

På trods af at video mediet vist allerede har slået sig fast, som en af de bedste måder at få sit budskab ud og omkring, så er det alligevel de færreste tegnestuer som gør brug af det. Og det til trods for at de fleste arkitekter har masser af holdninger og bunker af visuelle indtryk at gøre godt med… ikke mindst de endelige resultater! Man kan næsten undre sig over at man endnu ikke ser arkitekterne selv give video walk-throughs af sine færdige huse? Hvorfor altid vente på at TV Lorry ringer og spørger om ikke man giver en rundtur og en forklaring?

JDS Architects har ihvertfald lige udsendt tegnestuens egen lille “archi-teaser” i forbindelse med deres nye website. Godtnok er det en overordnet introduktion, men selv dette er mere en undtagelse end en egentlig regel i DK. 

Reply