MADE IN SCHOOL – De studerende viser projekterne frem


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

www.MadeInSchool.dk

Look what I made in School
Der er groet netværk mellem de studerende på de danske krea-institutioner. I forrige uge kom de arkitektstuderendes nye selvgroede interne [og åbne!] netværk StudArk.dk, og i fredags var der launch på endnu et kreativt dansk netværk: Made In School – Et website opstartet af studerende på Danmark Designskole, ud fra en idé om at skabe et rent udstillingsvindue for de kreative skoleprojekter. Og bidragyderne er da også fra alle design- og arkitektskolerne, men også fra Filmskolen og fx. Skolen for Visuel Kommunikation. Og det ser lovende ud!

Der er optræk til ENORME mængder af information når man laver strukturen flad [læs. uden redaktion], men det er også her styrken ligger. Derfor mangler lidt feed-muligheder [RSS] til fx. at følge det lovende forum mm. Og for mange vil denne type platform fungere som et sted hvor alle har en account med deres projekter, mere end de suser derind hver dag og ser “dagens nyheder”.

Store billeder med mindre tekst
Som et krea-browsing-website uden nogen form for redaktion [eller bare skyggen af folkene bag], ligger de endeløse projekt thumbs fint i forlængelse heraf – Her kan man så kan gå på opdagelse alt det man vil. De studerende kan oprette deres egen Blog hvor de kan samle deres projekter og personlige informationer – eksempel. Men da [specielt?] arkitekter har det med at formidle deres projekter i billeder og tekst, så er muligheden for formidling gennem tekst noget nedprioriteret. Som det ser ud nu, er det lige tight nok med en smal kolonne i højre side, totalt løsrevet fra tegningerne. Det kan være at de mere produktorienterede uddannelser ikke har samme behov, men jeg vil stadig holde på at arkitekterne har brug for at skrive ligeværdigt med illustrering.

Åben op for kommentarene
Som en sidste anbefaling vil jeg foreslå, at der åbnes frit op for kommentering. Så vidt jeg kan se, så skal man først oprette en account hvis man vil kommentere (skal man så være studerende?). Det er ikke vejen frem for den tilfældige, kompetente kommentargiver. Og min erfaring er at man i DK aldrig kan have “for mange” kommentere:)

Tillykke til alle studerende! 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. Lau Rasmussen Svar

  Hej Rasmus,

  jeg er en af de 4 studerende bag Made in School, og udvikler på sitet.
  Først og fremmest tak for de rosende ord og din fine analyse.
  Made in School er launchet i v1.0, og hold op hvor er der allerede megen fin feedback der inspirerer til videre udbyggelse!

  Jeg kan fortælle at jeg pt. sidder og strukturerer RSS feeds, så dem vil alle få adgang til inden længe. De andre gode råd du giver er også meget relevante og nogle af dem er allerede tæsket op på en prioritetsliste. Men puha… én ting ad gangen. :)

  Som du selv er inde på, er der et issue med placering af tekster. Faktisk forholder det sig således at man kan beskrive hvert enkelt billede med en ubegrænset mængde tekst der vises nedenunder. Men det er sandsynligvis ikke synligt nok at det kan lade sig gøre. Det bliver det! :)

  Vi håber iøvrigt også på engang at kunne udbyde hosting af film, således at man ikke behøver uploade sine film på youtube / vimeo først.

  • Rasmus Brønnum Svar

   Hehe, tænkte nok i var på sagen allerede. Det bliver godt!

 2. Lærke Poulsen Svar

  Hej Lau Rasmussen

  Vil det være muligt også at velkomme studerende fra Arkitektur og Design ved Aalborg Universitet på hjemmesiden?

  • Rasmus Brønnum Svar

   Jeg tror egentlig ikke at der er låg på hvilke skoler de studerende kommer fra. Nu har jeg ikke selv en account, men hvis du opretter en, så er jeg sikker på at din skole vil poppe op på “institutionslisten” – den udvikler sig sikkert i takt med de forskellige studerende.

   Ras

   • Lærke Poulsen Svar

    Det er ikke muligt at oprette en profil med vores studie mail.
    “The e-mail address xxxxxx@student.aau.dk has been denied access”

   • Lau Rasmussen Svar

    Hej Rasmus og Lærke,

    Jeg prøvede at svare på dette spørgsmål tidligere, men der står jeg afventer godkendelse, selvom mit første svar strøg lige igennem.

    Nu håber jeg denne her fungerer 😉

    Lærke: Du kan evt kontakte mig på lau@madeinschool.dk

  • Lau Rasmussen Svar

   Hej Lærke,

   som udgangspunkt ja! :)
   Men vi kræver en eller flere kontaktpersoner der kan fungere som mellemled mellem os og din skole. Det gør vi fordi vi har et stort ønske om at være mere end “bare” et website. Vi vil gerne holde events, arrangere foredrag, samt besøge de deltagende skoler, men det kræver koordination og planlægning.

   Der er lidt mere information på sitet nu, den kan du finde her: http://madeinschool.dk/q_a

   Skriv gerne til mig på lau@madeinschool.dk

Reply