Kulturhus i Nordvest [COBE+Transform]


Fotograf: Laura Stamer/ Stamerskontor.dk

Kulturhus i Nordvest
Det tog lidt over 2 år for COBE+Transform at opføre deres kulturhus i Nordvest [se det oprindelige konkurrenceforslag]. Udvidelsen af kulturhuset i NV huser en sammenlægning af bydelens to biblioteker fra henholdsvis Ørnevej og Filosofvænget i et nyt og tidssvarende bibliotek. Herudover rummer bygningen faciliteter til Kulturhuset inklusiv en ny sal.

– Se flere nye billeder på Martins Linds Flickr konto

Biblioteket åbnede allerede d. 1. april, men først d. 6 maj er huset i fuld brug. Og med åbningstiderne 10-19 i hverdage og 10-14 på lørdage (og snart søndage) er det en let sag at besøge huset. Se på kort hvor projektet egentligt ligger – Rentemestervej 76, København NV.

Bygherrer Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune/Arkitekter Cobe Arkitekter & Transform/ Landskabsarkitekt Schønherr/ Totalentreprise Brødrene Andersen/ Rådgivende ingeniør Wessberg/ Proceskonsulenter og bygherrerådgiver Witraz arkitekter 

0 Replies

  1. jomo Svar

    Renderinger eller fotografier? – det stormaskede sträkmetal får det til at ser ud som “tätpå” skaleret texturemapping, märkeligt skrämmende virkning det får, håber det lige så uvirkeligt i virkeligheden.

    • Rasmus Brønnum Svar

      Det er super, Martin!

Reply