Arkitektens Hjem #7 – Mette og Martin Wienberg

Arkitektens Hjem #7
I aften var vi i den mere ‘moderne’ og internationale afdeling af arkitekternes egne boliger. Og med det mener jeg, at det er den første bolig i serien der har et eget medienavn: Villa Wienberg. Nu er familiens navn jo også Wienberg og det er også super in at kalde alle huse for ‘villa’. Så det er lige som det skal være; et hus af sin tid der er klar til at møde medierne.
…Men det ser også rigtig godt ud.

– Læs artikel fra magasinet RUM
– Se mere om projektetSe også de foregående 6 episoder:
#1 Nils Holscher, #2 Anna Maria Indrio, #3 Claus Bonderup, #4 Chris Thurlbourne, #5 Jens Thomas Arnfred, #6 Tage Lyneborg 

0 Replies

  1. Kristoffer Svar

    Meget fint og varmt hjem, indeed. For mig som ikke-arkitekt var det også et indblik ind i en meget hygiejnisk verden. Der var en uhyggelig ro og kontrol over ægteparret. Noget nærmest scientologisk. Det skal dog ikke fjerne fokus fra, at hjemmet også var ekstremt indbydende og begge arkitekter udover deres særlige new age-aura også virker som nogle meget venlige mennesker. Eller måske var det bare iscenesat.

Reply