Concrete Landscape

Der er en buzz i hovedstaden blandt dem som har skiftet deres 2 ben ud med 4 hjul. fælledparkens skatepark bliver en fest uden lige. Et super arkiv for enhver arkitekt der gerne vil forstå hvordan et betonlandskab kan skabe så meget glæde. Hold øje med en dato for et kommende åbningsarrangement. Se flere billeder på arkitekten bag udførelse og design, Søren Nordal Enevoldsen – www.Nordarch.com

Forleden hørte jeg desuden en god historie. Fordi der var penge tilovers fra Fælledparken, så valgte teamet at gøre Vesterbro den gode gerning at optimere skate arealet på Enghaveplads med en ordentlig omgang beton inventar. Så nu er der også fest dagen lang på Vesterbro!

 

0 Replies

  1. Thomas Graabæk Svar

    Ser ud til at være d. 17. juni:

    “24.03 / 2011: It’s official – Opening of Fælledparken Skatepark: June 17.”

Reply