screenshot0021

Stig L. Andersson som "Årets Københavner"?

Juryens begrundelse: “Få københavnere kender navnet, men præstationerne kan ses overalt i byen. Senest har SLA Arkitekter stået bag porten til en kommende grøn forbindelse mellem Bernstorffsgade og Dybbølsbro, der passerer over det nye rigsarkivs tag og ind mellem det nye hotel Wake Up og det kommende Tivoli Hotel og Kongres Center. Også Sønder Boulevard, Zoo/Frederiksberg Have og snart også Nykredits store nye plads ved havnefronten står der SLA på”I Byen Prisen

Kør årets Københavner ind med Stig
Den 15. april bliver det afgjort om du synes at Politikens præmiering af “Årets Københavner 2011” skal være: kok (René Redzepi), en Blog (COPENHIPSTER, endnu en kok (Rasmus Kofoed), en skuespiller (Elisa Kragerup),  eller en ARKITEKT (SLA – Stig L. Andersson).

– Stem selv på den skyldige vinder her

Personligt kan jeg ikke fortænke Stig  i at blive årets københavner. Allerede i januar 2003 var jeg klar til at nominere ham i forbindelse med min egen afgang på Arkitektskolen, hvor Stig var min sensor. Mit afgangsprojekt [modelfoto] var et Kulturelt formidlingscenter på Nørrebros Assistens kirkegård; Et sted hvor Stig, i samarbejde med Morten Stræde, samtidig var ved at anlægge projektet ‘Et Felt / Megaron’ – et af Københavns bedst gemte kunst/arkitektur hemmeligheder [Find selv de tre steder i feltkanterne hvor digteren Klaus Høeck, meget rammende, har skrevet: “Hvad søger du her / Hvor liv er blevet til sten / Find din egen død”]. Men på trods/grund af Stigs indgående kendskab til området, fik jeg en flot afgang. Tak:)

… Jeg kan kun stemme på Stig L. Andersson :) 

Reply