QG2

CphCph – Photographs of the unseen Copenhagen

“CphCph is a tribute to Copenhagen, our city. To the buildings, the underground, the nights, the secret places, the empty spaces”CphCph.com

Hvem har ikke prøvet at opleve en fornemmelse af ren lykke når man oplever noget som de færreste normalt ikke har mulighed for at opleve. Ofte på bunden, på toppen eller bag de lukkede døre i vores hverdag. Hvis det var noget der smittede så har über daredevil Andrew Wonder fra New York [se dokumentaren ‘Undercity’] helt sikkert sygdommen.

Men i København har vi også fotografer med ninja-attitude. Det er den lidt ‘hemmelige’ fotografduo CphCph.com [aka. Anders og Thue], som filmer København fra uventede vinkler. Og på mange måder fremkalder de et ‘frækt’ København, som faktisk får byen til at virke større og mere Gotham-City-like end den ser ud mandag morgen. Se flere billeder her. Eller hook dig med på deres CphCph Facebook gruppe.

Billederne er alle til salg gennem www.colorstreet.dk, og man kan hyre drengene ved at kontakte dem på infocphcph@gmail.com

www.cphcph.com 

Reply