"3ds Max 2012 is a Beast!!"

3ds Max 2012 – Bedste version siden v. 2009
Når der lander en version af ‘hot’ 3D software, så er de efterhånden ret gode til selv at sælge de nye tiltag i et utal af videoer. Men den bedste anmeldelse får man nu engang fra brugerne selv. Som f.eks. australske Grant Warwick. Han har tidligere kritiseret 3ds max 2010/11 for deres super dårlige præstation. Derfor sendte Autodesk deres nye 3ds Max 2012 for at høre om hans problemer nu var løst. I videoen nedenfor viser han hvor stor forskel der er på 3ds Max 2011 og version 2012, der udkommer d. 8.april, og hvor vilde forbedringer der er på workflow og hastighed.

http://www.youtube.com/watch?v=Gz6bOU4JX1w

XBR – Nitrous
På alle måder bygger version 2012 videre på Autodesk’s Project Excalibur (XBR) teknologi. Og det har krævet et større redesign af hele 3ds Max’s viewport arkitektur, under navnet “Nitrous”. Og de har taget alle midler i brug for at kunne administrere den stigende kompleksitet vi ser i opgaverne [tilsvarende viewportens måde at forvalte enorme mængder af objekter], men også multi core processing [ikke fra grafikkortet] for hver viewport. Man vil opleve at scener med mere end 10.000 objekter kører 10 gange hurtigere end 3ds Max 2011. Vi fik en forsmag på XBR i 2011 versionens nyudviklede Quicksilver arkitektur, men det er først nu med Nitrous at vi vil se imponerende resultater i viewport performance. Den længe ventede diæt skulle desuden sørge for 40 % hurtigere opstart. Se de første eksempler på 2012 Nitrous.

http://www.youtube.com/watch?v=gUIo5PoyhL0


Reply