'Advanced Camera Tools' – Nyt SketchUp Pro 8 plugin

Nyt gratis plugin til SketchUp Pro 8
Forleden landede et lĂŚnge ventet sĂŚt af vĂŚrktøjer til den krĂŚsne [?] SketchUp bruger der gerne vil have styr pĂĽ sine smĂĽ animationsfilm… og ikke mindst kameraføring. For med det nye Plugin fĂĽr du meget prĂŚcise indstillinger i de pre-konfigurerede kamera typer, styrring af Focal Length, Aspect Ratio eller filmformat og beskĂŚring. Det nye plugin er selvfølgelig gratis at downloade, og kan hentes til bĂĽde Windows og Mac OS X.

– Du kan lege dig frem eller kigge i den medfølgende billedrige Getting Started Guide (Google.doc) eller følge diskussionerne pĂĽ dette SketchUp forum.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply