Godt Indeklima i Fremtidens Byggeri (DAC Seminar)

Se de 3 videoforedrag
Dansk Arkitektur Center inviterede d. 7. december 2010 til seminar om de udfordringer og muligheder, der er gĂŚldende for udviklingen af fremtidens sunde byggeri og gode indeklima. Gennem cases og inspirationsoplĂŚg giver de bud pĂĽ best practice pĂĽ indeklimadesign inden for lys, lyd og luft. ArkitekturTV har igen fuldt arbejdet til dørs, og uploadet 3 [ud af de 4] foredrag. Dem kan du se her nedenfor. Det er nørdet, det er teknisk og man bliver rigtig meget klogere pĂĽ alt det som man har brug for at vide i en sund projektering…og en endnu sundere skitsering!

– DesvĂŚrre har jeg ikke kunne finde den 4. forelĂŚsning om Indeluftkvalitet, af Hentik N. Knudsen, SBI. Men den dukker mĂĽske op senere.

EVIDENSBASERET LYSDESIGN
Merete Madsen, chefkonsulent, belysningsarkitekt, Planning & Design, Grontmij | Carl Bro A/S
Forskning viser, at lys har stor betydning for menneskers sundhed og velvĂŚre. Bliv introduceret til nyere tids forskning inden for lys og sundhed perspektiveret i forhold til byggeri og lysdesign.

.

LYD OG AKUSTIK I MODERNE BYGNINGSDESIGN
Steen Enrico Andersen, direktør, arkitekt maa, PLH arkitekter A/S
Akustik er en vÌsentlig faktor for vores oplevelse af bygninger. Ud fra egen praksis prÌsenteres eksempler pü byggerier, hvor det har vÌret vigtigt at sikre de rigtige akustiske miljøer til forskellige aktiviteter og behov.

.


SOLHUSET – ENERGI, INDEKLIMA OG ARKITEKTUR I ET HELHEDSPERSPEKTIV
Niels Treldal, civilingeniør, Laboratorier og renrumsteknik, Rambøll & Thomas Nørgaard, projektchef, arkitekt maa, Christensen & Co. Arkitekter
Børnehaven Solhuset er et godt eksempel pĂĽ, hvordan man i en integreret designproces mellem arkitekt og ingeniør kan balancere de individuelle høje krav til energi, indeklima og arkitektur i en bygning, hvor ingen løsning stĂĽr alene. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

  1. Katja Beck Svar

    Hej Rasmus,
    Dejligt at vi i DAC – og med din hjĂŚlp pĂĽ videndelingen – kan medvirke til, at vi alle bliver klogere pĂĽ design af det gode indeklima. Jeg vil blot afmystificere (og afkorte din og andres ventetid) omkring den manglende 4. film – der er desvĂŚrre ingen, da Henrik Knudsens oplĂŚg ikke blev filmet.

Reply