DANSK DYNAMIT i nye klæder

I am not a Man, I am dynamite!
Kun få dage efter at webportalen Link-Up [et netværk for unge arkitekter og designere], valgt at takke af efter 7 års tro tjeneste fra især Jesper Pagh, Bo Borbye Pedersen og Lene Nørgaard, skruer den kun få år gamle netværk Dansk Dynamit [DanskDynamit.dk] op for blusset. Dansk Dynamit ledes an af en lille fast kerne af engagerede mennesker og Bo + Jesper fra Link-Up vil bidrage til drift og udvikling af sitet som aktive bidragydere og som medlemmer i et nyt DD advisory board [1+1=4].

Så hvad og hvem er Dansk Dynamit?
I bedste  Keyser Söze stil er det ikke lige til at se hvem der vil tage æren for Dansk Dynamit. Men der er flere navne der går igen på sitet. Bla. Designer Philip Dam Roadley-Battin [Batin.dk], webudviklerne Oskar Rough Mosumgaard [Rough.dk],  Ron Cohen [Knaegt.dk], Casper Overgaard, Johannes Wegner og nu også arkitekt/designer Bo Borbye Pedersen og  arkitekt/designer Jesper Pagh.

Hvor der tidligere var en redaktør, der skulle godkende alt indhold, så er alle nu inviteret til at bidrage med indhold, hvor redaktion dog stadig vil kuratere selve forsiden. Og både viljen og planerne er store for at tiltrække spændende content. Jeg er allerede selv tilknyttet som gæsteblogger og ligeledes ser det ud til at rektorerne fra både Arkitektskolen og Designskolen vil vil begynde at gæsteblogge i den kommende uge.

…Nu mangler vi bare jer!

Uddrag fra DanskDynamit.dk 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. Thomas Nolfi Svar

  Sandelig gode nyheder eftersom det har været stort set umuligt at få postet nogle indslag før hen.

  Magen til smagsdommer- og rygklapper forum skal man lede længe efter. Håber det ændrer sig til det bedre.

  vh Thomas

 2. Oskar Rough Svar

  Thomas, det har vi ærgeligt nok hørt flere sige, hvorfor det nye site også er helt åbent for alle – der er ingen, der kigger noget igennem før det kommer online under danskdynamit.com/seneste.

  Så nu må smagsdommer- og rygklapperiet flytte sig ud i debatten rundt omkring på sitet. Jeg er ret overbevist om, at det gode og interessante indlæg nok skal finde vej til toppen på den eller anden måde.

 3. Rasmus Brønnum Svar

  Det lyder som den rigtige måde at gøre det på. Hvis man så aldrig når “toppen” [læs forsiden], så har mon nok en masse tilfældes med dem der heller ikke nåede “toppen”… og så er det jo bare med at åbne endnu et netværk.

  Tror heller ikke at f.eks. BldBlog.com indlæg ville nå toppen på Dezeen.com; Politiken kronikker i BT, eller omvendt.

  Faktisk er det dnok eneste måde at der nogensinde bliver plads til alle.

  • Oskar Rough Svar

   Hvilket Dansk Dynamit jo skal give. Men det er samtidigt vigtigt at holde en linje for DD ud ad til – et første indtryk, hvilket forsiden giver. Det vil vi (= læs redaktørene) stadig gerne være med til at forme. Resten af sitet er free for all, som man siger :)

Reply