"UNDERCITY" [28:00 min.]

Find din indre Indiana Jones frem i NY
Hvem vil ikke gerne opleve New Yorks forbidden-hidden-spots? Og nu hvor the Highline er kultiveret [= åbnet op], så skal der tænkes en smule mere kreativt. Hele sidste forår, da jeg boede i New York, forsøgte jeg selv gentagne gange at komme ned i New Yorks for længst lukkede City Hall [loop] Station, men desværre er der ikke åbent for offentligheden særlig ofte. Men daredevil Andrew Wonder har åbenbart lavet sin egen nøgle. Og jeg er helt sikkert inspireret. Og jeg skal da helt klart kravle op på toppen af Williamsburg Bridge – Why not!? Jeg kan let se at man kan blive afhængig af at finde vej, hvor andre kun ser et stopskilt.
Det kan kun anbefales at læse NY Times artiklen: “The Wilderness Below Your Feet”

Filmen er selvfølgelig optaget med et Canon 5d mkII med et Canon 24 f/1.4 (version 1) med Zacuto Rapid Fire, Zoom H4N og en Sennheiser g2 wireless Mic.

For mere info: twitter.com/​andrewwonder /andrewwonder.com / undercity.org 

Reply