BLOG AND FACEBOOK IT AWAY

BLOG AND FACEBOOK IT AWAY
Man skal jo prøve lidt nyt engang imellem. Og hvis jeg ikke tidligere har forsøgt mig med at ’spejle’ Bloggen ud pĂĽ sin egen Facebook side, sĂĽ handler det nok mere om at dem der har lyst til at kigge med, de kommer jo nok herind en gang imellem. Alligevel har jeg fĂĽet flere opfordringer da der er mange der godt kan lide at have tingene samlet pĂĽ et sted – som fx. Facebook. SĂĽ til dem, og andre, er det hermed sket. Trykker man “Synes godt om!”, sĂĽ skulle man fĂĽ lidt info pĂĽ sin startside sĂĽ snart jeg poster et [forhĂĽbentlig brugbart] indlĂŚg.

… Det er teorien, men man ved aldrig hvordan tingene rigtig fungerer før man prøver det af. Min forhĂĽbning er at alle dem der vĂŚlger at følge med via Facebook, vil føle det er mere “legalt” at komme med kommenterer. Noget der ellers er svĂŚrt at hive ud af de ellers mange lĂŚsere. Oveni det hele sĂĽ er det spĂŚndende at se hvem det egentlig er der følger med herinde.

Link til Facebook siden: Rasmus Brønnum ArkitekturBlog

Vh Rasmus Brønnum 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply