That is Architecture (+ Information)

[vimeo 3248803 w=640&h=420]

En hel arkitekturuddannelse værdig? Nej, ikke helt, haha. Men den er nu meget underholdende. Den lettere platoniske fortælling minder mig om engang Dominique Perrault var i København og fortælle om sit sprit nye National Bibliotek i Paris. Og da han kom til den unika designede stol til læsesalen, hed det så: “I wanted to design the mother of all chairs (…)”. Men det er vist også kun noget man kan stræbe efter. Og da jeg så den real-time året efter, så var det lidt kikset, at sæddet hakkede mod en (dengang) tværgående konstruktion, når man lænede sig tilbage.

Det er filmproduktionsselskabet Maya (nej, ikke programmet), som har lavet filmen. Den hører egentlig sammen med deres anden lille film om “Information”. Tilsammen skal de forklare hvad Information Architecture (AI) er for en størrelse, og hvordan det indgår i deres arbejdsgange.

[vimeo 3248432 w=640&h=420] 

Reply