image18

Autodesk Project VASARI … en "Game Changer"?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_KqMmr_yhIs&hd=1&w=640&h=390]

Autodesk går i kødet på SketchUp. Nu skal de også være gratis og forenklede.

Der kører den helt store hype de her dage, omkring Autodesk nyeste produkt der går under navnet Project Vasari. Nogle kalder det for en decideret game-changer! Det er i bund og grund en forenklet version af Revit der bygger på samme platform og også er rettet mod arkitektens skitseringsfase og andre der ikke har brug for hardcore projekterings værktøjer. Og det er tydeligt at målet er at få BIM tankegangen endnu tættere på selve skitseringen, i form af sine parametrisk, analytisk og energi beregningsmæssige værktøjer

Vi så allerede flere af disse værktøjer i Revit 2011 som en del af deres seneste subscription advantage pack. Og for mange vil Vasari ikke gøre den store forskel da de allerede har alle funktionerne i den fulde Revit applikation. Men for dem der enten ikke har Revit eller hellere vil køre lettere [billigere] programmer som SketchUp og Rhino, kan det muligvis være lidt af et nybrud.

Gratis download af Project Vasari – lav en hurtig Autodesk Account, og følg guiden til deres portable version installer på 387 Mb (OBS.. du skal flytte .exe filen ud i en mappe og selv lave et shortcut til denne fil ude på dit skrivebord).

– Det er blevet pointeret at Vasari endnu ikke har en METRIC TEMPLATE, men det kan du selv ordne – læs mere her

Her kan du se flere tutorial videoer. Og ellers er det bedste site for mere information om produktet, her på autodesk-revit.blogspot.com

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p-F0gcuWHLo&hd=1&w=640&h=390] 

Reply