Rasmus Brønnum

1.000 BLOGPOSTS

1.204 dage = 1.000 indlĂŚg
Min egen lille weBlog har en form for fødselsdag i anledning af indlÌg nr. 1.000 [se listen] Siden juli müned 2007 [hvor det mü ha regnet noget sü grusomt] har jeg hÌldt alt hvad jeg fik, fandt eller undersøgte af arkitektfagligt stof, ud pü bloggen. Ting som jeg simpelthen ikke kunne nÌre mig for, at gemme i mit lille arkiv. Og det er super fedt at der er sü mange der kigger ind forbi, og roder lidt med i rodekassen.

Content surfing
Jeg har ikke skemalagte kriterier for hvad jeg poster. Men hvis der er en ting jeg helt sikkert holder mig langt fra, sĂĽ er det de uendelige kavalkader af nye nye nye projekter. Det er simpelthen for kedeligt. Det overlader jeg [trygt?] til mr. Dezeen. Mine posts afspejler nok meget godt de ca. 10 meter arkitektfaglige bøger der stĂĽr i reolen bag mig – nogle med billeder, og endnu flere med meget tekst. Jeg kan godt lide at vide hvordan og hvorfor det er tĂŚnkt som det er, eller hvor idĂŠerne har deres oprindelse.

Den vidunderlige digitale fremtid er ogsĂĽ pĂĽ mit daglige spisekort. Og for en der har ventet alt for lĂŚnge pĂĽ at branchen skulle komme op i 3D gearet, sĂĽ er det indenfor det sidste ĂĽr, kommet meget tĂŚttere pĂĽ. SĂĽ tĂŚt, at man fx. som ny jobansøger simpelthen er nødt til at sĂŚtte som et krav, at der arbejdes super seriøst [og innovativt] med de digitale vĂŚrktøjer. Mit store hĂĽb er at de nye generationer af arkitekter rent faktisk har indset, at skal man følge det it-boost vi nu ser komme vĂŚltende, ja, sĂĽ skal man altsĂĽ til at lĂŚse pĂĽ lektien hjemmefra – ikke bare vente pĂĽ det nĂŚste kursus. Det er ogsĂĽ den bedste mĂĽde at lege med tingene.

Siden jeg startede det her bloggeri har jeg skiftet arbejde 3 gange; pĂĽ opfordring, indtrĂĽdt som medlem af Arkitektforeningens midlertidige Medieudvalg og netop indtrĂĽdt som medlem af Arkitektens Redaktionsudvalg; Rejst og boet i udlandet i samlet 8 mdr.; Og pt. har jeg, for en lĂŚngere periode, tilmed udskiftet København til fordel for Århus – surprise!

Men hvis jeg skal finde svar pĂĽ: “Om blinde mennesker mon har en arkitekturforstĂĽelse”, “Importering af FBX filer i game engines” eller “hvorfor netop de danske arkitekter er svĂŚrt stumme nĂĽr det kommer til debat og feedback”,  sĂĽ mĂĽ jeg jo heller se at komme tilbage til…arbejdet.

Vi ses herinde, og derude!

RB

Øverste billede: manipuleret udgave af en tegning fra kunstneren Chris Scarborough 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. B Svar

  -Og du gør det godt!!!- PT. Danmarks eneste interessante blog om arkitektur. (ku’ vĂŚre man skule starte en for konkurrencen skyld;) )
  -Keep up the good work
  /B

 2. allan greve Svar

  hej rasmus, har lige brugt et par timer paa din blog… super inspirerende og cool blog. det kloer i fingerne for at abe efter… keep up the great work

  • Rasmus Brønnum Svar

   Jeg takker, og hĂĽber da at alle andres smĂĽ opdagelser og guldkorn vil finde steder hvor de kan blive delt med os andre. Facebook, kantine eller endnu en Arkitektur blog.

   Vh Rasmus

Reply