69152_161167627244320_112649292096154_407674_4362804_n

ARKITEKTEN 10 – Danske Ark 50 år

ARKITEKTEN NR. 10 lander i postkassen om et par uger [d. 2. nov.], og det er i form af et jubilæumsnummer i forbindelse med at Danske Ark fylder 50 år. For dem som endnu ikke har check på branchens big-player, så er Danske Ark arkitektfagets svar på Dansk Industri. Et sted hvor det er de store linier der planlægges, men da de jo er klub-arbejdsgiver, så er det ikke den største berøringsflade de har til den enkelte ansatte.

Jeg er sikker på at det vil blive et super spændende nummer, med et indhold der kan skabe diskussion ved kaffemaskinen. Jeg har selv leveret en mere brandfarlig artikel af slagsen, der sikkert kommer til at selvantænde en arbejdsgiver eller to. Vi kan så håbe at de vælger at svare igen.

– Udgivelsen er gennemført med følgende målsatte temaer:

Fra PAR til DANSKE ARK. – Arkitektur som velfærdseksport. – Arkitekt og bygherre: Længere væk og ekstremt tæt på. – Mod en ny signaturarkitektur? – 3 lederprofiler. – 20 danske arkitektvirksomheder. – Arkitekturpolitikker. – Dansk Arkitektur Import-Export A/S. – Den nye generation. – Konkurrenceinstitutionen anno 2010. mm. 

0 Replies

  1. Søren Houen Schmidt Svar

    Hvad har du skrevet, Rasmus? Jeg har medvirket til at skrive to artikler – arkitekt & bygherre samt konkurrenceinstitutionen – og glæder mig også rigtigt meget til udgivelse og respons.

Reply