iphone4Design

Lav Arkitekturbilleder.dk til en mobil lokationsbaseret guide

Lav Arkitekturbilleder.dk til en lokationsbaseret guide
… Det er ihvertfald hvad Morten Just tænkte umiddelbart inden han, på eget initiativ, ‘pressede’ websitet Arkitekturbilleder.dk ned i mobil format. Informationen var allerede tilgængelig på websitet i form af billeder og placering på kort. Men Morten var hurtig til at kanalisere disse informationer sammen med telefonens GPS enhed – geo locator. Og så giver det hele jo pludselig rigtig god mening. Prøv selv ved at trykke her.

Når du skal have denne funktion ned på telefonen, så er det bare at skrive denne webadresse i din mobil browser: http://mortenjust.com/huse – Og herefter kører det helt af sig selv. Jeg har så selv tilføjet (bookmarked) linket til min iPhones forside.

På vegne af arkitektstanden vil jeg takke Morten for hans arbejde :-) 

0 Replies

  1. Rune Huvendick Jensen Svar

    …det er meget simpelt og fint lavet, Morten – og helt oplagt. Og tak for at lægge et lille link til Dansk Arkitekturguide i bunden af siden :-)

  2. Ras Svar

    Super funktion. Jeg har kaldt mit link for “arkitæt på” :)

Reply