AScreenshoot159

Førerløse arkitekter?


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

For et par uger siden kunne man lĂŚse historien om et, sĂĽkaldt, nyt 3D vĂŚrktøj  i byggebranchen i et digitalt pilotprojekt pĂĽ Syddansk Universitet. Her har brugt 3D opmĂĽling i renoveringen af den eksisterende bygningsmasse. Det er tørt prĂŚsenteret som bare f….., men du fĂĽr mest ud af nederste video i højre side (af Rambøll). Skal man have 3D teknologien serveret en smule mere sexet, ja, sĂĽ er det vĂŚrd at kigge pĂĽ Googles førerløse bilprojekt, og Velodyne Lidar teknologien, som videoen nedenfor giver et bud pĂĽ.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P99eKc2uNJU&hd=1&w=640&h=365]
– Filmen ovenfor er et realtime eksempel, hvor en Velodyne Lidar enhed er placeret pĂĽ taget af en pick-up truck.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zNEXuFgqhB8&w=640&h=365]

“I dag anvender byggebranchen eksisterende papir- eller digitale tegninger i 2D, nĂĽr en bygning skal udbygges eller renoveres. Ofte er tegningerne utidssvarende, fordi mindre ombygninger eller lokaleĂŚndringer ikke er ført ind pĂĽ tegningerne. NĂĽr en bygning efterfølgende skal renoveres, bliver det derfor en besvĂŚrlig og bekostelig affĂŚre at beregne tilbud og materialepriser ud fra de fejlbehĂŚftede tegninger. De unøjagtige tegninger bliver en omkostningskrĂŚvende faktor, som forfølger byggeriet, lige fra det udbydes i licitation til sidste fodpanel er banket pĂĽ plads. Men med den nye anvendelse af 3D-teknologien, hvor man fĂĽr en nøjagtig opmĂĽling af de eksisterende forhold i bygningerne, kan mange af disse problemer imødekommes.” – Uddrag 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply