curtain_02

My little piece of Privacy (Niklas Roy)

My little piece of Privacy
Niklas Roy har en stor butiksfacade ud mod gaden i sit værksted. I et forsøg på at lave det lidt mere privat, installerede han et lille – men intelligent – gardin. Men med lidt overvågningskameraer, en motor, og en gammel laptop gav han det kære gardin lidt intelligens. Det virkede ellers rigtig godt, indtil alting ændrede sig til det modsatte:

“It seems that the existence of my little curtain is leading itself ad absurdum, simply by doing its job very well. My moving curtain attracts the looks of people which usually would never care about my window. It is even the star of the street, now! My curtain is just engaged. And because of that, it fails.”

Se mere på  http://www.niklasroy.com 

0 Replies

  1. Adam Mørk Svar

    fantastisk!! grænsende til genialt….

Reply