Kossmann_BIG

Udstillingskoncept til BIGs Maritime Museum

I sidste uge tog kulturministeren det første spadestik til BIGs projekt til Helsingørs Maritime Museum. Og i dag vandt Pihl & Søn a/s råhusentreprisen og skal færdiggøre museet i løbet af de næste ca. to år til aflevering i 2012.

Udstillingskoncept
Jeg kiggede lidt rundt for at se om der var nyere tegninger, men det var ikke meget der var at finde. Istedet fandt jeg projektet SeaFever fra de hollandske udstillingsarkitekter Kossmann.Dejong, som beskrives som en vision for museet. Jeg er derfor lidt i tvivl om det er/kunne blive det endelige koncept.

I konkurrencen skulle vi [alle teams] også aflevere et egentligt udstillingskoncept, men jeg ved at der ikke var nogen der havde et så omfattende materiale med, som det her. Så hvis du vil have et indtryk af hvordan det Maritime Museums 5000 m² formidlingsmæssigt kunne ende ud, så check projektet ud her.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply