buildingGen_14_07

Building Generator v.7 (3ds Max)

Building Generator v.7

Det er et stykke tid siden at jeg har checket op på Tyson Ibeles gratis script til 3Ds Max – Building Generator (mit første og andet indlæg). Den er efterhånden nået op på version 7 (download). Det er ikke fordi jeg egentlig bruger BG til noget, men det er fascinerende hvor langt, hurtigt og gratis den mand udvikler et plugin som dette! Han er da også fået den fine titel ‘Autodesk 3Ds Max Master’.

Jeg skrev engang til ham for at give lidt feed-back på hvad [moderne?] arkitekter mangler af funktioner i BG. Det ser ud til at han kunne se samme perspektiv, for det ser efterhånden ud til at man kan ‘indstille sig’ frem til noget der ikke ligner Boston downtown!! Men se diskussioner og hans egen præsentation her på CGSociety.org’s forum.

Læs en længere artikel der gennemgår den nyeste version 7 

Reply