buildingGen_14_07

Building Generator v.7 (3ds Max)

Building Generator v.7

Det er et stykke tid siden at jeg har checket op pĂ„ Tyson Ibeles gratis script til 3Ds Max – Building Generator (mit fĂžrste og andet indlĂŠg). Den er efterhĂ„nden nĂ„et op pĂ„ version 7 (download). Det er ikke fordi jeg egentlig bruger BG til noget, men det er fascinerende hvor langt, hurtigt og gratis den mand udvikler et plugin som dette! Han er da ogsĂ„ fĂ„et den fine titel ‘Autodesk 3Ds Max Master’.

Jeg skrev engang til ham for at give lidt feed-back pĂ„ hvad [moderne?] arkitekter mangler af funktioner i BG. Det ser ud til at han kunne se samme perspektiv, for det ser efterhĂ„nden ud til at man kan ‘indstille sig’ frem til noget der ikke ligner Boston downtown!! Men se diskussioner og hans egen prĂŠsentation her pĂ„ CGSociety.org’s forum.

LĂŠs en lĂŠngere artikel der gennemgĂ„r den nyeste version 7 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply