Fast-Company-Bjarke-Ingels

Bjarke Ingels er en tegneseriefigur

På forsiden af det kommende oktober nummer af Fast Company vil vi kunne se Bjarke Ingels. ‘Masters of Design’ er den overordnede titel, og det tyder på at interviewet vil blive dokumenteret i form af en 7 siders comic strip, lidt i stil med deres egen bog ‘Yes Is More!’ Og det er slet ikke så dårligt! …. Og det på trods af at hans ungdommelige status bliver den afsluttende kommentar, ved siden af en skrivefejl: “The End” – her skulle vist have stået “The End of the Beginning”.

 

0 Replies

 1. Bo Kalvslund Svar

  Ha ha det er da kult det der..

  Kan man opnå mere her i verden end få sit liv illustreret som tegneserie..

  Men 8 tallet ser noget ringe ud i illustratorens gengivelse.

  Sjov idé og som du skriver Rasmus – lige i tegnestuens ånd.

 2. Simon Sørensen Svar

  Haha, ja det her må da være en joke!!! Fede kommentarer i slutningen, hvor han nu skal til New York og score kvinder. Han er sku en rigtig superhelt!!! Kan jo være tegneserien kan optages af Marvel. Jeg må sige, jeg håber det er et lille komisk indslag fra Bjarke Ingels.

Reply