land-of-giants_choishine-02

Land of Giants

Choi+Shine vandt førstepris i ‘Boston Society of Architects’ konkurrencen Unbuilt Architecture 2010. På den ene side er det en drøm om at de store funktionelt ensomme el master kunne blive til mere end kun dette. Det er ideen om at de [igen?] kan blive stærke ikoniske landskabs monumenter. Projektet viser figurligheder der stiltigende varierer alt efter sted og behov. Nogle strejker sig 40-50 meter op for at bære el ledningerne højt, hvor andre er tyngdet af ledningernes. De kan opstilles i parformationer der interagerer med hinanden (hånd i hånd) eller fx gestikulere til den lokale by.

 

0 Replies

  1. Bo Kalvslund Svar

    Sjov idé der virkelig kan skabe konflikt i ens sind… De kæmpestore gittermaster der pløjersig gennem landskaberne på uskøn vis – kan de ophøjes til kunst på denne måde?? Jeg synes idéen er sympatisk men samtidig giver den mig en rislen ned af ryggen – disse kæmpemennesker virker fanget i et net af tråde – ufri og låste som viklet ind i edderkoppespind….

Reply