København som cykelby…set med amerikanske øjne

[vimeo 13499122 h=360&w=640]

Streetfilms startede i 2004 som en bevĂŚgelse der i bedste oplysnings-aktivist-stil lavede kortfilmen “The Case for a Car-free Central Park” – et forsøg pĂĽ at skabe opbakning til at lukke Central Parks, sĂĽkaldte, “loop drive” for tung trafik, sĂĽ fodgĂŚngere og cykelister kunne bevĂŚge sig i fred og ro.

I de efterfølgende 6-7 ĂĽr har de dokumenteret og bidraget til mange diskussioner rundt om i de amerikanske storbyer. Og en del af arbejdet er et grundigt oplysningsarbejde ved at dokumentere bedre mĂĽder at tĂŚnke en storby pĂĽ. Her i juni kom de sĂĽ forbi VELO-CITY GLOBAL 2010 konferencen her i København – verdens største konference om cyklisme, som tiltrak 1000 byplanlĂŚggere, transportforskere, NGO’er og politikere – alle med fokus pĂĽ at fremme byernes bĂŚredygtighed og livskvalitet bla. i form af en øget cyklisme. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply