Logo-The-Batch-Medium

Revit til 3ds Max workflow

‘The Bach’ er et løbende projekt i New Zealand, der på den ene side går ud på at udvikle, projektere og bygge et/flere sommerhuse i området. Ikke noget nyt her. Det der er en smule anderledens, er at de bruger projektet som en katalysator for at teste de digitale software løsninger der er tilgængelige, og workflowet imellem dem (pt. er det Revit, 3ds Max, Mental Ray, Final Render og V-Ray).

Det er ikke så dårligt at få det testet, da det er noget der slet slet ikke er så gnidningsløst som man lige tror. At eksportere i FBX format til 3ds Max kan godt være en smule finurligt. Så lidt film (se nedenfor), et Whitepapper (pdf, 26 Mb) + arbejdsfiler i ny og næ, er altid velkomment… specielt når tegnestue cheferne lige går og tror at “når nu det hele er projekteret i Revit (læs 3D), så er det hele jo meget lettere og helt lige til” – de skulle måske selv tage et lille kursus!

Læs og download mere på www.nzdan.com

– Der kommer snart endnu en film i rækken, der viser hvordan man får det til at glide mellem Revit og V-Ray i 3Ds Max.

Filmene kan begge ses i HD format her på Vimeo

[vimeo 13256169 w=640&h=370]
[vimeo 13319737 w=640&h=370] 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply