tankens-magt

'Tankens Magt' til under 25% af prisen

“I en tid, hvor der spørges til den vestlige verdens grundlag og værdier, er ‘Tankens Magt’ en bemærkelsesværdig kortlægning af ideernes opståen og udvikling inden for samtlige videnskaber. Tankens Magt er et enestående oversigtsværk, der i tre bind beskriver Vestens idehistorie fra Antikken frem til det 21. århundrede.”

Magter du lidt tanker?
Jeg postede et lille indlæg for små to år siden da monster udgivelsen
‘Tankens Magt – Vestens Idehistorie’ udkom (2.500 sider, 18 cm tyk og vægt på 5 kilo) – Et oversigtværk, som i tre bind beskriver Vestens historie fra Antikken til det 21. århundrede.

Jeg er selv en hund efter litteratur der sammenholder på tværs af faggrænser og tankeverdener. Bøger der er opbygget, som gymnasiet burde ha været det, eller som tidligere tiders filosofikum uddannelse var det. Et studie i sig selv der skulle beståes inden man kunne fortsætte på universitetet. [fantastisk!]. Og hvem kan ikke finde interresse for at få en samlet præsentation af vestens udvikling indenfor: Teknologi, Naturvidenskab, Politik og Ret, Æstetik og Kunst, Mennesket, Sprog og Samfund, Filosofi og Religion, og Teologi

Stærkt nedsat pris
Da bogen udkom i 2007 var det med en kort introduktionspris på 1499 kr, som så senere steg til 1999 kr. Man kan stadig købe den mere beskostelige udgave, men nu er der kommet en nedsat udgave som er helt nede på 499 kr. Faktisk fandt jeg den forleden på tilbud til 399 kr. i Kristian F. Møllers boghandel på Store Torv i Århus (se under tilbud).

Mere information:
– Anmeldelse i Berlingske (5 stjerner)
– Artikel i Berlingske
– Radioprogram i P1 “EKSISTENS” (45 min.). Interview med en af redaktørerne.
– TV udsendelse i DR2 “DEADLINE” (28 min.). Besøg af Hans Siggaard Jensen, der er en af værkets redaktører, og antropologen Kirsten Hastrup. 

Reply