QP2

CityCad 2.0 – Holistisk & parametrisk bydesign

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MoWtHpT2IUo&w=640&h=500]

“Master plans are large, they take a long time to develop, they cost a lot, they require a wide consensus and, importantly, the design process needs to keep track of a huge quantity of complex information. For this reason, a more systematic and less intuitive design approach is needed, compared with many other forms of design. The computer is in an ideal position to help.”

CityCAD 2.0
Faldt over et nyt stykke software, CityCad 2.0, fra holisticcity.co.uk. Et af den slags produkter man regnede med ville ha’ udkommet i kølvandet på spil som SimCity og Second Life, set i forhold til interaktion og brugerflade. Og faktisk minder CityCad mig lidt om denne youtube film fra computerspillet Crysis 2 Game Editor. Men alting til sin tid. Og siden jeg, for snart den del år siden, postede filmen Associative Design [youtube], har selv AutoCad 2010/2011 fået indbygget Parametriske design options [youtube] – det kan anbefales at lege lidt med det.

Det er muligt at downloade en 30 dages Trial Version.

Flere præsentationsfilm:
What’s new in CityCAD 2.0 – Part 1
What’s new in CityCAD 2.0 – Part 2

 

Reply