sunseeker

'Sun Seeker' Arki App (iPhone/iPad)

Det var en fotograf der gav mig et hint om et App til iPhone/iPad, kaldet Sun Seeker. Et App som han vurderede at alle fotografer, instruktører og location scouts burde eje…og efter at jeg har testet det i en lille uge, så vil jeg lige lægge ‘Arkitekterne’ med oveni.

Der er flere måder man kan registrere og forudse hvor solen vil stå op, gå ned og i hvilken position den vil være i, alt efter klokkeslet og dato. MEN, det er virkelig fascinerende når det hele koges sammen i Sun Seekers 3D augmenterede univers, hvor man real-time, gennem sit video kamera kan se hvilket forhold solen har [får el. kunne få] på din eksakte GPS lokation. Man oplever at man står og fysisk peger hen hvor solen vil være [eller allerede er?]. Hvis man synes at mit tidligere indlæg “Reality 2.0″ – hvor bliver arkitekterne af? var lidt for far out, så er det måske apps som det her der gør det hele lidt mere jordnært og “ufarligt”. Det er kun op til dig at finde alle de muligheder som dette App åbner op for.

…Og så får du det for sølle 18 kroner!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mwkPv-edUQ4&w=640&h=500] 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply