Drømme-i-København

Online dokumentar: 'Drømme i København' (70 min)

“Filmen pendler dialektisk mellem den jævne københavner og arkitekten, politikeren og byplanlæggeren, der skaber hverdagens rammer. Men når den kreative klasse med Bjarke Ingels i spidsen skal teoretisere over Kløvermarken og Ørestaden, taber filmen sit nærvær. De mange ord om arkitektur bliver til kold støj mellem de sanselige hverdagsbilleder.”

– uddrag fra filmanmeldelse

Drømme i København
Hvis ikke du ikke allerede har set instruktør Max Kestners dokumentariske portræt af vores danske hovedstad, der handler om de fysiske omstændigheder, som er med til at forme de kære små danskeres liv, ja, så kan du nu streame den online. Den havde tv premiere i sidste uge på DR2′ Dokumamia. Og selv om jeg egentlig godt kan lide filmens ‘drømmende’ billedstil, men på en eller anden måde kan man som fagnørdgodt nikke genkendende til citatet ovenfor, som jeg fandt i en filmanmeldelse – at, enten så laver man en film der går hårdt til diskussionerne…eller også holder man sig til de flotte billeder. Alt andet er bedst til en dokumentar på DR2… Så på den måde er den vel helt vellykket:):) 

Reply