periodic_table_of_typefaces_640

Det Periodiske Typeface System

Squidspot har lavet et fun remix mellem det Periodiske System og de 100 mest kendte typefaces. Men det fungerer egentligt meget godt. Både som oversigt over mulige valg, og samtidig som guide til hvilke typer du så mangler i din samling. Her finder du mere information om The Periodic Table of Typefaces.

Download som Wallpaper til din desktop:
– Widescreen: 1920x1200px / 1680x1050px / 1440x900px / 1280x800px
– Fullscreen (4:3): 1280x1024px / 1024x768px

Test alle dine skrifttyper

Et af de typiske problemer i alle grafiske programmer er at man ikke rigtig har overblik over sine skrifttyper. Det kan godt tage en del øjeblikke at sammenligne og teste dem alle.  Typisk ender man med at køre lidt i ring med sit valg af skrifter. Så små gratis programmer som fx Fontpicker er virkelig gode til få lidt overblik og træffe de rigtige valg (mac/pc). Med online tjenesten Dafont.com har samme mulighed for at teste din overskrift med de skrifttyper de har liggende, hvoraf mange af dem er gratis.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply