AScreenshoot313

Københavns No.1 upcomming Skatespot

[vimeo 12593887 w=640&h=370]
Det er lige før at skaterne er mere space-junkiere end arkitekterne er. Er der noget nyt på ‘banen’ så kan du være sikker på de kommer rullende så snart den sidste beton er tør. Og med de nye medier [se ovenfor] er din by nøje kortlagt for mulige mulige skatespots. Og det ses ofte som hele anmeldelser [se fx. Wunderbaums blogpost om Allers nye HQ i København]

Et af dem vi alle har set frem til er landsskabstegnestuen SLA’s projekt til SEB Bank & Pension på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge (se på kort). Og forleden var Henning Thomsen fra Gehl Architects hurtigt ude med sit kamera, da de første skatere prøvede arealet af – flere billeder på Flickr .

“The rail is square, so I expect to see some gnarly one axle grinds… Somebody please do a fakie 5-0, or a fakie nosegrind”citat

– Billede fra SEB Bank & Pension – FlickrSLA’s plan af grønne areal ved SEB

Reply