A Window Into Anywhere

http://www.youtube.com/watch?v=3Mu4fJuzBNQ

Augmented Reality [se tidligere indlæg] er ikke kun sociale apps på din iPhone. Jeg faldt ved et tilfælde over en mand der selv har lavet en windows-to-whatever-wall, efter samme opskrift som Johnny Chun Lee udviklede for et par år siden. Selv kalder han det for WinScape. Man ved ikke rigtigt hvad man skal synes om det fra et arkitektonisk synspunkt, for det er en af de her ting som opstår fordi det nu kan lade sig gøre, mere end det har været en drøm igennem alle tider. Det eneste teknik han havde brug for var en iPod, en Wii remote og et par skærme + en computer (se hans how-to video og website). Dog er det en smule kedeligt at skærmene kun følger den person der har senderen om halsen. Men det er dog stadig et godt forsøg, især set i forhold til SkyFactory’s dybt latterlige produkter – video 1, video 2

Man kan så diskutere om ikke man hellere ville have sig en udsigt der viser noget der er ønskværdigt og en smule umuligt. Fx. en Ørestad med masser af mennesker, en Opera med et udeliv, eller et Islandsbrygge hvor man gerne må bade i havnen.

Nu må vi så afvente hvornår der kommer plugins til vores [look like] 3D programmer. Og det skal nok blive sjovt. Faktisk har den nye iPhone 4 nogle funktioner med sit nye Gyroskop som er inspirerende på samme vis. Nemlig at navigere sit virtuelle univers med sin egen krops bevægelser. Se klippet hvor Steve Jobs præsenterer det:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reply