autocadbeta800

Autocad kommer endelig til Mac


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

I en tid hvor alle snakker om BIM’s gyldne fremtid, sĂ„ er det pĂ„ sin vis beundringsvĂŠrdigt at Autodesk er ved at fĂŠrdiggĂžre Autocad til Mac (kilde). Autocad (der sidste Ă„r blev opgraderet med alle Architectural Desktops features) er stadig ikke den mest fremtidssikre arbejdshest til kommende 3D projekteringer. Og det har aldrig vĂŠret billigt nok til at vĂŠre en nĂŠstbedste lĂžsning.

..Men man kan da sige en ting: “Det var da pĂ„ tide at den kom til Mac!!”

UPDATE – Det er kommet – lĂŠs her 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rasmusbronnum.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Replies

 1. Thomas GraabĂŠk Svar

  Synes selv det er meget underligt, at de port’er AutoCAD (som jo nok er en dĂžende race), frem for Revit, der nok har lidt flere Ă„r i sig.

  Men som arkitekt og Mac-bruger vil det da vĂŠre rart at kunne have en kopi af AutoCAD til at checke hvordan ens 2D DWG-eksport fra BIM vil se ud hos modtageren, samt at kunne checke om ens “rigtige” programmer har oversat DWG-importer ordentligt. – Men om det er kr. 45.000,- vĂŠrd ved jeg ikke…

  • Bram Svar

   De mÄ have arbejdet pÄ det i nogen tid sÄ mon ikke det er en blanding af macernes stigende popularitet og skiftet til BIM, sÄ kan der lige vrides lidt flere dollars ud af Autopjat inden det fÄr nakkeskuddet?

   • Thomas GraabĂŠk Svar

    Jeg tror ikke Autodesk har en klar strategi for deres valg af platforme. De laver jo en hel del programmer til Mac i forvejen (bl.a. Maya og Showcase), sÄ hvorfor de ikke laver alle ved jeg ikke.

    Hvis man spĂžrger, siger de at Ă„rsagen er, at deres AutoCAD-kunder foretrĂŠkker Windows. – Men det er jo mĂ„ske fordi det kun er der AutoCAD findes…

 2. Thomas GraabĂŠk Svar

  Checkede lige, om jeg have de rigtige priser, og vil derfor tillade mig at rette ovenstÄende.

  Prisen pĂ„ 1 ny single-licens til AutoCAD 2011 incl. 1 Ă„r subscription (set pĂ„ NTI’s webshop) er kr. 61.000,- (inkl. moms)…

  Undskyld fejlen!

 3. Kirstine Fagerlund Krogh Svar

  Man ved ikke rigtig, om man skal grine eller grĂŠde!?

 4. Thomas GraabĂŠk Svar

  Hvis man som Mac-bruger ikke kan vente pĂ„ at Autodesk igen en dag sender en Mac-version pĂ„ gaden, kan man bruge Butterfly ( http://www.butterfly.autodesk.com ), som er en webapp til at redigere 2D DWG-filer. Virker ogsĂ„ pĂ„ Mac og Linux, dog krĂŠver det et Flash-plugin til ens browser, hvilket vil vĂŠre problematisk for mange mobile bruger med smartphones eller tablets…

Reply